Palijativno zbrinjavanje
Bolnica Radius

Specijalna bolnica za internu medicinu “RADIUS dr Svetozarević” osnovana je u cilju zaštite i unapređenja zdravlja, lečenja i poboljšanja kvaliteta života onkoloških i hroničnih internističkih bolesnika. To podrazumeva primenu najsavremenijih medicinskih i tehničkih mogućnosti lečenja.

Stručni tim bolnice Radius

Magistrirao je i doktorirao na temi lečenja akutnog i hroničnog bola u leđima različitog porekla (zbog degenerativnih promena kičme i prolapsa diska – diskusa hernije, anularnog bubrenja, radikulopatije, diskartroze) putem fluoroskopski vođenih epiduralnih injekcija. Ispitivao je efikasnost metoda davanja prokain-steroidne injekcije direktno u kičmeni kanal nakon ubrizgavanja kontrastnog sredstva pod kontrolom rendgena (fluoroskopska kontrola).

Višegodišnje profesionalno iskustvo stekao je na Vojnomedicinskoj akademiji i Specijalnoj bolnici za cerebrovaskularna oboljenja „Sveti Sava“ u Beogradu.

Objаvio je brojne stručne rаdove iz oblаsti interventne neurorаdiologije u priznatim medicinskim časopisima. Učestvovao je na mnogim nacionalnim i međunarodnim stručnim skupovima.

Član je Lekarske komore Srbije, Srpskog lekarskog društva, Evropskog društva radiologa, Evropskog udruženja interventnih neuroradiologa i Severnoameričkog udruženja interventnih neuroradiologa.

Srce

Zahvaljujući edukovanom kadru sa bogatim profesionalnim iskustvom, savremenoj opremi i farmakoterapiji, obezbeđuje se kvalitetna zdravstvena podrška vitalno ugroženim pacijentima kroz kontinuirani monitoring, uz vrhunsku negu pacijenata u odmakloj fazi bolesti.

Sve sobe (jednokrevetne ili dvokrevetne) i apartmani su klimatizovani, sa zasebnom telefonskom linijom i kablovskom televizijom.

Kontakt info

Telefoni:

011/356-44-84
011/356-44-88
011/356-52-10
011/356-48-64
066/8786-555

Adresa:

Patrijarha Dimitrija 36
(kod manastira Rakovica),
Rakovica
11000 Beograd

Radno vreme

0d 00 do 24h

Autobus:
505, 505R, 507